Uncategorized

10 random facts!

IMG_00711

Weet je, dat het nog best lastig is om 10 random feiten over jezelf te noemen, vooral omdat ik vrijwel alles al wel verteld heb (of nou ja zo voelt het). Wanneer ik eens een geniale ingeving heb voor een artikel, moet ik hem meteen opschrijven anders waait het zo weer weg.. Maar het is me gelukt! Ik heb 10 of nee 9 random feiten over mij, of nou ja soort van over mij..  

Mijn schoenmaat is gekrompen – een tijdje had ik maat 39, maar op het gegeven moment moest ik steeds vaker weer maat 38 kopen, nu schommel ik tussen maat 37,5/38. 
Ik bewaar veel – al vanaf kleins af aan pak ik alles op en neem ik het mee naar huis, treinkaartjes van speciale dagen moeten bewaard en ingeplakt worden. Volgens mij heb ik dit van mijn oma…
Ik vind stropdassen leuk – ja, vroeger had een meisjes stropdas en ik vond hem zo leuk want hij had ook nog eens stippen. Volgens mij heb ik hem ja.. nog “bewaard”
Ik heb mijn kerstboom nog staan – whaah. Ik wou hem gisteren opruimen, maar het is er nog niet van gekomen, het staat ook zo sfeervol, ik zou hem bijna een heel jaar laten staan haha. 
Dit lijstje staat geschreven op een theezakje – op de raarste momenten krijg ik inspiratie, en het enige papiertje wat er bij me in de buurt lag was een theezakje. 
Ik ben opzoek naar de perfecte bril – al een tijdje ben ik er op zoek naar, maar het is lastiger dan verwacht! De bril op de foto kocht ik 6 jaar geleden, toen vond ik die stijl al leuk wow.
Ik zit altijd op de grond – al heb ik een leeg bureau, ik zit het liefst altijd op de grond te werken.
Ik ben slecht in het onderhouden van planten – hoe ga ik dit ooit later doen wanneer ik kinderen heb haha, ik kan nu al geeneens een cactus in leven houden. 
Ik begrijp Facebook steeds meer – soms voel ik me wel oud, zoals wanneer ik dingen niet begrijp op Facebook, neem nou eens dat porren.. is het ergens goed voor?
Oke.. uh.. die tiende gaat niet over mij, maar Jessy is vandaag jarig whoeii! Gefeliciteerd lieverd! 

15 thoughts on “10 random facts!

  1. Hahaha, schoenmaat gekrompen, heb ik ook! Ik had op een gegeven moment maat 39, die zat best ruim maar iedereen zei altijd dat het goed was, plus, het zat lekker! Steeds vaker is 39 nu veeeeel te groot en heb ik 38 nodig, vaak zelfs 37 (:

  2. Haha leuk lijstje hoor! Ik bewaar ook veel. Ik wil nog een plakboek maken van mij en mijn vriend, ook met treinkaartjes, bonnetjes van restauranten of zelfs labels van kledingstukken die we hebben gekocht haha.

  3. Ik wil ook altijd van alles bewaren, zand uit een ander land en ook treinkaartjes en andere kaartjes! Hahah grappig dat je het op een theezakje hebt geschreven, tja.. je moet toch iets hebben om je lijstje op te schrijven!
    Liefs, Tessa

  4. Leuk om te lezen! Dat bewaren van speciale kaartjes herken ik, doe ik nu nog wel eens. Verder kan ik ook maar moeilijk planten in leven houden, al heb ik hier toch al enkele maanden klimop staan die nog steeds leeft, haha!

  5. Echt leuk om te lezen! Op het werk hadden wij gisteren de kerstboom nog staan… eindelijk is ie nu opgeruimd, haha. Ik vond het veels te lang duren en het gaf gegeven moment niet meer zo'n gezellig sfeertje omdat ik hem zat was, haha.
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *