Youtube

Kinder tv carriere / school verpest? | 1000 vragen aan jezelf!

Schermafbeelding 2016-10-22 om 15.45.05

Vorige week kwam er een video online waarin ik uit het boekje 1000 vragen aan jezelf een aantal vragen beantwoorde. Het boekje kreeg je een jaar geleden bij de Flow hij heeft dat hele jaar eigenlijk op dezelfde plek op mijn bureau gelegen. Nu werd het tijd om er een video over te maken, geïnspireerd op de video van Lois die een jaar geleden ook zo’n video maakte!

Ook heb ik nog een leuk fragment van mezelf van toen ik 8 jaar was, ik blijf het stiekem zelf heel leuk vinden om terug te zien haha.

Klik hier om de video online te zien.

Wat zouden jouw antwoorden zijn op de vragen?

5 thoughts on “Kinder tv carriere / school verpest? | 1000 vragen aan jezelf!

  1. Hele leuke video! Ik heb precies hetzelfde probleem met het vieren van mijn verjaardag; het is altijd druk en dan heb ik zo iets van laat maar haha. Meestal ga ik wel gezellig uiteten met een paar vriendinnen. En wat een schattig klein meisje was je! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *