Uncategorized

12 cute christmas gifts!

Christmas-gifts
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. | 11. | 12. 
Het voelt zo raar dat het morgen alweer kerst is, zo lang leef je naar het moment toe en het gaat dan ineens zo snel! Ik voel me er nog niet helemaal klaar voor, al doen we helemaal niets bijzonders. 
Dit jaar vierden wij thuis geen sinterklaas helaas, verder vierde ik het ook nergens anders, toch kocht ik een paar cadeautjes voor in mijn moeders schoen. Afgelopen maandag vierde ik kerst met een aantal bloggers, superleuk want zo kon ik toch nog cadeautjes voor iemand kopen. Want eerlijk gezegd heb ik de laatste jaren pas gemerkt dat cadeautjes weggeven eigenlijk veel leuker is dan ze zelf krijgen (alhoewel dat stiekem ook erg leuk is). 

Toch is het soms nog best lastig om een origineel cadeautje te kopen, en hoewel ik dit jaar geen kerstcadeautjes meer hoef te kopen wil ik jullie deze te schattige items toch nog laten zien, want zeg nou zelf, hoe leuk is het om zulke items te krijgen!

Ik ben heel benieuwd hoe jullie je kerst vieren, met cadeautjes, eten of iets anders?

7 thoughts on “12 cute christmas gifts!

  1. Die platenspeler is echt heel tof! Superleuke ideeën! Wij vieren niet echt Kerstavond, voor mij is het gewoon heel weinig eten (i.v.m. sporten haha) en verder komen 1e Kerstdag mijn schoonzus, broer en mijn oma en gaan we dat gezellig vieren met cadeautjes en lekker eten. 2e Kerstdag gaan wij standaard gourmetten! :)
    liefs

  2. Ohhh, dat houten vosje en de konijnensloffen zijn echt to die for! ♥ Wij vieren kerst dit jaar met 3 kerstdagen, haha. :) Zo hoeven we niet te kiezen tussen schoonfamilies of naaste families, maar kunnen we het gewoon met iedereen vieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *