Lifestyle

15 cute Christmas gifts!

Christmas

 

De decembermaand vind ik toch wel de leukste maand om te shoppen, buiten het feit om dat ik het jammer vind dat het jaar alweer bijna om is. Ik vier geen kerst in de vorm van cadeautjes, maar dat betekend niet dat ik mijzelf af en toe niet mag “verwennen” met een cadeautje, vooral nu er zoveel leuke kerst artikelen in de winkels liggen. Vandaag deel ik 15 leuke kerstcadeaus, die je niet kunt laten liggen!

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. | 11. | 12. | 13. | 14. | 15.

16 thoughts on “15 cute Christmas gifts!

  1. die sloffen.. in een woord geweldig!
    zo grappig.. vroeger ( een aantal jaar geleden) las ik je blog zeker wel een paar keer per week, en na een tijd besloot ik je te volgen op instagram. toen ik zelf was gestopt met bloggen heb ik jou blog ook niet meer bekeken.. super zonde. je blog is zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *