Uncategorized

2 simpele DIYS

DIY artikels zijn één van de leukste artikels om te lezen, daarom vandaag 2 simpele DIYS! 
Naast school heb ik amper tijd om nog iets te creëren, al mijn vrije tijd gaat naar mijn blog. Toen ik laatst op Instagram een handige opbergmogelijkheid zag voor armbandjes, besloot ik die na te maken. Of nou ja, toen ik het vertelde aan mijn vader maakte hij deze voor me. Maar hij is zo simpel dat zelfs ik hem had kunnen maken. Er is geen uitleg nodig neem ik aan, je ziet al hoe het vast zit. 
En als tweede “DIY”, opbergpotjes voor mijn tapejes, oude glazen potten van groentes goed omspoelen, een kanten strikje erom, labeltje eraan en klaar! 

25 thoughts on “2 simpele DIYS

  1. Wat ontzettend vrolijk! Ik vind de tapes zo lieeff, maar ik heb geen idee wat ik ermee moet doen, haha. :-) Misschien zal ik 'ns blanco telefoonhoesje kopen en mijn creativiteit uiten, haha. Hoe dan ook, leuk gedaan allemaal! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *