Uncategorized

3 outfits // 1 filmpje

Outfit-videoo

Jaja, mijn eerste outfitvideo, het ging nogal moeizaam met het opnemen haha. Mijn moeder heeft het gefilmd omdat dat mezelf helaas nog niet lukt, dus geen geweldige locatie, ook moest ik helaas bewerken in Moviemaker, en dat kun je ook zien in de kwaliteit van de video. Ik weet niet helemaal zo goed wat ik er nou van vind, het is gewoon heel lastig dat ik niets mooi kan bewerken maar ook voel ik me meer awkward in een filmpje dan wanneer ik dans voor de camera en mijn moeder gewoon wat foto’s neemt. Het is weer iets nieuws en dat maakt me een klein beetje onzeker haha.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, vaker of niet?

11 thoughts on “3 outfits // 1 filmpje

  1. Wat een tof filmpje! Dat moet je zeker vaker doen! Ik snap wel dat je je wat meer awkward voelt als je filmt, maar misschien is dat ook een beetje wennen :) Ik vind outfit 1 en 3 echt heel leuk! Je hebt zo tof je eigen style !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *