Uncategorized

365 new days, 365 new chances

IMG_9897
Vannacht was het zo ver, een nieuw jaar begon! Samen met Myrthe, Linda en Jessy knalde ik het jaar in met sterretjes, kijkend naar het toffe vuurwerk van de omgeving. Hopelijk gaat dit jaar mijn jaar worden, ik geloof er helemaal in. 

Vandaag gaan we het nieuwe jaar induiken op het Ronostrand, heel stiekem zie ik er tegenop want oh wat gaat het weer koud worden. Maar het is wel heel speciaal en natuurlijk komt er morgen een uitgebreid verslag van online! Gisteravond of nou ja vannacht gingen we heerlijk fout Bingo spelen, want stiekem blijft dat toch wel heel leuk. Mijn jaarwisseling is dus geslaagd! Oh en ik won een paar leuke prijsjes, en ook de prijsjes van anderen staan op de foto hieronder haha.

Mentaal ben ik me nog aan het voorbereiden voor de duik, maar het gaat wel goed komen.. hoop ik.. Een heel fijn en gezond 2015 <3

18 thoughts on “365 new days, 365 new chances

  1. Gelukkig nieuwjaar lieve Romy! ❤ Ik hoop dat de nieuwjaarsduik goed is gegaan, maar zal vast wel! Tof dat je dat iedere keer weer doet, ik doe het je niet na! En wat gezellig dat je met de meiden het nieuwe jaar bent in gegaan! Superleuke foto's heb je gemaakt! Ik heb vannacht ook veel vuurwerkfoto's gemaakt, finally, haha!
    liefs

  2. De fotos van het vuurwerk zijn echt goed gelukt 😀 Ik heb daar vaak moeite mee dat ik net te laat op fotograferen druk 😛 Lijkt erop dat je een geslaagde avond had. Bingo is echt leuk om te spelen inderdaad 😀 gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *