Uncategorized

3gangen lunch – examen bediening

Lunch6

 Laatst was onze buurjongen bij ons om te vragen of het mijn moeder leuk leek om mee te gaan naar zijn praktijk eindexamen bedienen, helaas kon mijn moeder niet maar.. ik wel! Hij doet een praktijkopleiding en hierna gaat hij de koksopleiding doen. Hij moest bedienen voor ons en vandaag moet hij koken. Ik mocht een vriendin mee nemen en samen met zijn ouders kregen we dan een 3gangen lunch! Ik nam Esmeralda mee en het was echt heel leuk om mijn buurjongen op een andere manier te zien.

Helaas ben ik een hele moeilijke eter dus was het voor mij echt een uitdaging, zo van hoe ga ik mezelf daaruit redden als ik het echt niet lust. Ik had gehoopt op niets met vlees, maar helaas kregen we kip cordon bleu, en laat ik nou net geen kip eten, oeps.. Tja en wat doe je dan, het heel ondankbaar wegschuiven, of doorbijten? Ik at 3 stukjes kip en heb toen sneaky mijn bord omgeruild met mijn buurman hahah. Als voorgerecht kregen we trouwens uiensoep, dat wat er met de kip gebeurde, was ook gebeurd met de soep. Uiteindelijk als toetje kregen we een soort appelgebak achtig iets met slagroom en ijs, het ijs was dan wel weer oke maar het gebak was ook weer niets voor mij. Een deel at ik op, omdat ik me echt ondankbaar voelde…

Uiteindelijk vond ik alleen de broodjes lekker, maar het was wel heel gezellig!

8 thoughts on “3gangen lunch – examen bediening

  1. Ik snap echt niet hoe je zoveel niet lekker kan vinden want het ziet er heerlijk uit haha, maar in elk geval fijn dat je het toch naar je zin hebt gehad en ik vind het wel leuk van je dat jij alsnog gegaan bent! Je foto's zijn ook mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *