Uncategorized

Aankopen januari, vlooienmarkt & Barcelona!

IMG_0060


De laatste tijd koop ik niet superveel meer, geen huge shoplog filmpjes meer, helaas! Af en toe koop ik nog wat kleine hebbedingetjes en die ga ik jullie vandaag showen!

Hoewel het al een tijdje geleden is dat het kerst was, wil ik alsnog mijn aankoopjes van de 2de kerstdag aan jullie showen! Ik ging namelijk samen met mijn oma naar een vlooienmarkt in Leek, er was vrijwel niemand van mijn leeftijd, waardoor ik een aantal leuke kledingstukken scoorde oh en natuurlijk een paar leuke spulletjes! Ik twijfel of ik er binnenkort ook ga staan of dat ik er heen ga om te shoppen haha.

De exacte prijzen van alle items weet ik niet meer, sorry maar volgens mij kloppen de prijzen zo ongeveer wel. 

 Ik kocht een bloemen tafelkleed voor een euro, super handig en mooi voor foto’s! Ik ben ineens fan van langere rokken, deze gebloemde is leuk voor de zomer en kostte 2,50, de rode trui kostte 1 euro, de 2 blouses waren 2 euro per stuk en het roze vest 3,00 euro.

 Ook deze items scoorde ik nog op de vlooienmarkt, links het bloemenbord en het blauwe bordje voor 50 ct per stuk, het blik voor 10 ct, de filmcamera 20 ct, de camera’s 1 euro per stuk, het bloemenschaaltje kostte 1 euro en de etagere kostte 1,50.

Tijdens het bewerken van mijn foto’s kwam ik deze foto tegen met items die ik kocht en kreeg in Barcelona. Het hertje is van de Tiger, de sieraden (behalve de ring) van de Sfera, die ik van mijn moeder cadeau kreeg en de ring en portemonnee van kraampjes in Barcelona.

19 thoughts on “Aankopen januari, vlooienmarkt & Barcelona!

  1. Wauw, wat heb je toffe items gescoord zeg en dat voor zo bizar weinig! Ik vind je kledingstukken echt heel tof, vooral het roze vest. Ik ben benieuwd naar de komende outfits. De sieraden uit Barcelona zijn echt prachtig.
    liefs

  2. Echt super leuke aankopen! Dat achterste bloesje op je rek vind ik heel mooi. En lange rokken zijn ook tof, die draag ik ook heel veel in de zomer. En wauw, wat goedkoop allemaal! Dat is het leuke aan rommelmarkten natuurlijk! :)

  3. Wat een gave foto's heb je gemaakt! En wat heb je op de vlooienmarkt leuke dingen gescoord! Jeetje, misschien moet ik daar ook maar eens gaan rondneuzen 😉 (Hoi mijn tentamens zijn voorbij dus ik kan weer blogs lezen!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *