Uncategorized

Al mijn inspiratie in mijn boekje

 Ik krijg vaak ontzettend leuke reacties op creatieve artikels, het liefst zou ik ze vaker schrijven, de komende tijd komen er sowieso een paar artikels waarin ik werk laat zien wat ik o.a maak op school. Vandaag laat ik weer een kleine update van mijn stijlboek zien, de stapel met Libelle’s die verknipt mogen worden, wordt steeds hoger en groter. Ik gebruik mijn stijlboek als een soort opslagplaats voor inspiratie, de teksten, de woorden, de plaatjes, af en toe past het helemaal niet bij elkaar maar daar gaat het ook niet om. Ik gebruik de inspiratie voor school, voor fotografie, voor mijn kamer of bijvoorbeeld om outfits samen te stellen. Wel merk ik steeds meer dat interieur me steeds meer aan gaat spreken, ook leuk om te zien hoe mijn stijl deze jaren is veranderd.

Hebben jullie een stijlboek of een soortgelijk boekje?


17 thoughts on “Al mijn inspiratie in mijn boekje

  1. Heel leuk!
    Vroeger hield ik ook zo'n boekje bij. Mooie plaatjes, fijne kleding, zelf getekende dingen. Maar tegenwoordig doe ik dat eigenlijk niet meer. Ik verzamel alleen nog maar recepten ;).

  2. Ik vind dit soort boekjes echt gaaf, maar toch word ik er op 1 of andere manier ongelukkig van. Ik krijg dan helemaal kriebels om het ook te maken, maar dat kan niet want ik heb die spullen niet. En ja kopen, ik kan ook niet alles kopen. Ik denk dat ik er ongelukkig van word omdat dat van mij niet zo perfect is ofzo, ik weet het niet. Maar ja, die van jouw ziet er leuk uit!

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *