Uncategorized

ALL IS GIVING | expositie

Vorige week donderdag zouden we met 2 klassen naar een expositie gaan in Groningen, helaas kon ik niet mee omdat ik naar mijn oma zou gaan, mijn oma is natuurlijk veel belangrijker dan een expositie of school. Ik vind het leuk om exposities te bekijken dus ik vond het echt heel jammer dat ik niet mee kon. Ik hoorde van iedereen dat dit één van de leukste exposities was die ze ooit gezien hadden.. En net die had ik gemist. Vrijdag had ik het er over met Daniël, die ook niet heen was geweest omdat hij ziek was, en we besloten om die middag alsnog heen te gaan samen met Patrick. Inderdaad dit was een supermooie expositie, gelukkig had ik die dag mijn camera mee, want ik twijfelde nog ‘s ochtends of ik die wel mee zou nemen. Ik vond het een hele leuke expositie en ik denk ook wel één van de mooiste die ik gezien heb. 
Het was lastig om dingen te fotograferen omdat de tekeningen en schilderijen scheef hingen, of nou ja de muren waaraan ze hingen stonden scheef. En het was perfect ingedeeld waardoor ik niet te ver naar achteren kon lopen om het hele kunstwerk perfect op de foto te krijgen. Zie hieronder de foto’s die ik gemaakt heb en een soort sfeerimpressie van de expositie in het filmpje.

8 thoughts on “ALL IS GIVING | expositie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *