Uncategorized

All you need is tea!

IMG_8622

Gisteren heb ik eindelijk mijn kamer in een winters sfeertje gebracht, mijn softboxen zijn binnen en ik kan niet wachten om ‘s nachts te kunnen fotograferen met goed licht, uhumm.. ik bedoel natuurlijk overdag! De winterse kou buiten maakt het extra gezellig en fijn om thuis binnen met een kop thee en een dekentje te zitten.

Vandaag reis ik af naar Jessy in Arnhem, ik blijf er 2 daagjes, want die ene anderhalf maand is toch wel weer erg lang geweest dat we elkaar niet hebben gezien, in de trein ga ik zeker bloggen (ook al is mijn laptop geheugen weer vol, oeps..) Met mijn winterjas, muts, sjaal en handschoenen doorsta ik dit winterse weer, kom maar op met die sneeuw! Alleen er is nog één twijfel.. of ik weer een rughernia riskeer met een overvolle tas of dat ik toch maar een koffertje mee neem.

Why?.. Oja even was ik vergeten dat ik maar 2 dagen bleef, een rugtas dus!

6 thoughts on “All you need is tea!

  1. Ziet er super gezellig uit! Ik zou persoonlijk zelf een koffertje meenemen, haha, ook al is het maar voor 2 dagen. Heel veel plezier bij Jessy! Je lay out vind ik echt heel mooi geworden :)
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *