Uncategorized

Ander soort hotelkamer

 Een hotelkamer ingericht door een kunstenaar, of nou ja meerdere hotelkamers door meerder kunstenaars.

Laatst gingen we met school naar “het Paleis” in Groningen, een plek waar veel kunstenaars een atelier hebben, waar prachtige kamers zijn en waar je zelfs kan overnachten. Er komt nog een artikel over onder andere 3d printers en een atelier (heel tof). Vandaag laat ik jullie 3 kamers zien, wij hebben 4 bezocht maar ik heb er maar 3 gefotografeerd en ik kan me er ook nog maar 3 herinneren haha. De kamers hebben namen maar die weet ik helaas niet.

Hotelkamer gemaakt van afval, of nou ja oude dingen die normaal weggegooid worden:

Een soort retrokamer:

15 thoughts on “Ander soort hotelkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *