Uncategorized

Animatie werk, zomerfeesten & festival Art Carnivale!

PicMonkey Collage133
De afgelopen weken waren intensief maar ontzettend leuk! Ik heb 3 geweldige weken achter de rug en hopelijk worden de komende 3 weken ook ontzettend leuk. Vandaag vertrek ik voor 3 weken naar Duitsland, maar eerst heb ik nog een sfeervideo met jullie te delen van deze afgelopen weken. Zo werkte ik 2 weken op een camping in Overijssel, was ik weer vrijwilliger op een festival en uiteindelijk sloot ik de leuke tijd af met de zomerfeesten in Nijmegen. Kortom een video met alleen maar leuke beelden!

 

7 thoughts on “Animatie werk, zomerfeesten & festival Art Carnivale!

  1. Wat een ontzettende drukke weken Room! Maar wel met (zoals ik kan zie en jij het vol enthousiasme verteld) hele leuke en gave activiteiten!
    Ik ben benieuwd hoe je het in Duitsland gaat vinden, geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *