Uncategorized

Art never comes from happiness

Een soort “sneek peek” van mijn komende filmpje. “Waarom dan die foto’s niet gewoon bij het filmpje in een artikel?”, omdat ik heel veel foto’s heb gemaakt en omdat ik op dit moment nog niet de tijd heb gehad om het filmpje te bewerken, want eigenlijk wil ik het filmpje bewerken met een nieuw bewerkprogramma (maarja welke?). Dus binnenkort komt het natuurlijk nog op mijn blog (als ik weer tijd hiervoor vrij kan maken). Verder zijn dit foto’s die alweer een week geleden gemaakt zijn opweg naar Amsterdam. Degenen op de foto’s zijn mensen uit mijn klas hih. 

12 thoughts on “Art never comes from happiness

  1. Mooie foto's :) Dat hotel is heel erg leuk! Ik had een tijdje wat met een jongen die daar woonde en dan liepen we daar wel eens langs, echt super schattig die huisjes zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *