Creative, Youtube

Atelier/werkplek roomtour!

Thumbnail kopie

Wanneer je mij volgt op Instagram, is het je vast niet ontgaan. Sinds “kort” heb ik een apart plekje waar ik fijn kan werken. Een plek waar ik onbeperkt rommel kan maken, waar ik genoeg ruimte heb en het is vooral een hele inspirerende omgeving. Met dit atelier ben ik nog steeds elke dag enorm blij, ook vond ik het enorm leuk om alles mooi in te richten. En nu vind ik het vooral heel fijn om er  te kunnen illustreren, te fotograferen, mijn video’s er op te nemen en om er mijn huiswerk te maken.

Zelf vind ik het heel leuk om andermans werkplek te zien en ik kreeg er een aantal keer de vraag over of ik een atelier/roomtour wou opnemen. Zodoende laat ik vandaag mijn werkplek in videovorm zien! Binnenkort zal er ook nog een atelier tour in foto vorm online komen als dat jullie leuk lijkt.

Wat vind jij van mijn werkplek? En heb je zelf ook een speciale plek waar je bijvoorbeeld werkt? 

4 thoughts on “Atelier/werkplek roomtour!

  1. Ik ben zelf nog op zoek naar een werkplek (hey hallo, aangenaam, ik ben een ex-kunstacademie student!), maar als ik dit zo zie zal ik ook prima mijn kamertje een make over kunnen geven zodát ik er wél prettig kan werken.

    Huur jij een kamer of is dit bij je eigen woning inbegrepen? Dat was mij niet geheel duidelijk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *