Uncategorized

“Avonturen”

IMG_3015
Op mijn school maak ik veel mee, dat weet iedereen zo langzamerhand wel door mijn photodiary artikels en mijn instagram+twitter. Maandagavond gingen we met de hele klas en nog 2 klassen van onze school, naar het toneelstuk; Don Juan. Ik ga niet een hele recensie schrijven hier hoor, laat ik het stuk in één woord beschrijven; “apart”. Het stuk is niet echt om aan te raden, maar ook weer wel? Het is een beetje dubbel, ik vond het vooral jammer dat het stuk alleen op seks gebaseerd was bijna. Maar ach..
De weg naar de voorstelling.., onze klas was gesplitst (wat best wel jammer was). De helft van de klas ging naar de pizzeria en een deel van de klas ging naar huis, en zo verspreide het een beetje. Wij (4 klasgenoten en ik) gingen naar de “Coop”. De reis naar de voorstelling was leuk, enkele voorbeelden; pannenkoeken in een speeltuintje eten, in een “hippie”winkel een liedje zingen en Hanneke ging daar gewoon gitaar spelen, mensen die voor het raam stonden te zwaaien en vroegen of we een snoepje wouden; tja zingen dus, het was sintmaarten jeahh en volgens mij was dat het alweer bijna? We zijn een beetje verdwaald geraakt volgens mij, of ik ben de enige die het ervaren heeft. Maar het was een leuk dagje dat ik graag met jullie wou delen.
Wat ik echt vervelend vind.. Is dat ik gisterochtend dus met de trein naar Groningen wou omdat ik naar school moest, staat er; trein rijdt niet? Hoezo gaat die trein niet rijden? Pff.. Nah ja, dus moet ik een halfuur later op school komen? Fijn.. Ook geen bussen ofzo. Er stond een vriendin van een vriendin naast me (ingewikkeld), en ze belde met een vriendin van haar (uh.. tjaa..) en uiteindelijk ben ik met hun in de auto gegaan naar Groningen.. Wat een avonturen in 2 dagen, ja? Dit hele stuk tekst lijkt misschien oninteressant maar ik probeer een stukje uit deze week te vertellen wat jullie natuurlijk graag willen weten allemaal. Het is ten slotte een lifestyle blog hé hihi. Maar het belangrijkste is eigenlijk wel, de hoeveelheid foto’s haha. 

5 thoughts on ““Avonturen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *