Creative, Youtube

Back to school / #DIY schriften pimpen!

Schermafbeelding 2015-09-04 om 14.08.22

Schriften en boeken kaften heb ik nooit echt zo’n probleem gevonden, in tegenstelling tot veel medeleerlingen. Helaas ben ik pas echt mijn kaften gaan opfleuren toen ik nagenoeg geen boeken meer had, een beetje jammer haha. Maar persoonlijk heb ik ook een beetje het idee dat in “de tijd dat ik nog op de middelbare school zat” het ook wat anders was, ik zat toen ook lang niet zoveel op het internet als de middelbare schoolleerlingen van tegenwoordig. (Als ik dit zo zeg lijkt het net alsof ik “oud” ben haha).

Maar je bent nooit te oud om je eigen dingen te creëren, en dus maak ik al regelmatig de voorkant van mijn dummy’s en notitieboekjes. En dit jaar ook van mijn schriften, in deze video laat ik zien hoe ik dat gedaan heb.

Veel kijkplezier!

2 thoughts on “Back to school / #DIY schriften pimpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *