Creative, Youtube

Back to school / #DIY schriftjes #02!

IMG_1531
Vandaag is het dan zo ver, na bijna een jaar heb ik vandaag weer mijn eerste schooldag van (als het goed is) mijn laatste jaar op deze school. Dit jaar gaat voornamelijk bestaan uit afstuderen, hoe en wat weet ik nog niet, wel ben ik enorm benieuwd en vind ik het eigenlijk ook wel superjammer dat de afgelopen 3 jaren nu voorbij zijn. Maar hey, hopelijk brengt dit nieuwe schooljaar weer heel veel goeds.
En ook is gisteren de laatste bock to school video online gekomen, superleuk vond ik het om de video’s te maken en elke dag de reacties erop te lezen. Bij deze de laatste video waarin ik laat zien hoe ik mijn andere 4 schriften heb gepimpt!

1 thought on “Back to school / #DIY schriftjes #02!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *