Creative, Youtube

Back2school DIY / schriften pimpen!

Schermafbeelding 2016-06-29 om 22.55.07 kopie

Alweer de 3de video in het thema backtoschool, je zou bijna denken dat ik zin heb om weer naar school te gaan. En dat klopt, komend schooljaar ga ik namelijk beginnen aan een nieuwe studie op de kunstacademie! Het is altijd spannend natuurlijk, maar ik heb er wel enorm veel zin in! En je raadt het al, bij een nieuw schooljaar, horen nieuwe schoolspullen. De jaren op de middelbare school was ik heel enthousiast met het kopen van nieuwe schoolspullen, met als resultaat dat ik nu nog steeds veel te veel schriften over heb die ik niet eens meer leuk vind. Dit is vast wel herkenbaar voor sommigen en daarom deel ik in deze video een aantal manieren hoe je je (oude) schriften kunt pimpen!

1 thought on “Back2school DIY / schriften pimpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *