Uncategorized

“barbecueën”? Van mij hoeft het niet

Barbecueën, het brengt een soort sfeer.. Gisteren ging ik samen met mijn ouders, broer en oma buiten gourmetten, helaas, je maakt me er niet blij mee als we dat gaan doen. Omdat we dit meestal buiten doen voelt het gewoon als barbecueën, want dat doen we op een klein plaatje in plaats van op een echte barbecue. Eten in het gezelschap met mensen, uhmm nee niet echt het uitje of feestje wat ik leuk vind. Ik ben een ontzettend moeilijke eter en ik haat het als ik iets niet lekker vind bij iemand anders en het dan met tegenzin probeer “weg te werken”, ik voel me dan schuldig, ondankbaar en onaardig. En dan is een barbecue het ergst omdat ik absoluut niet van vlees houd. Maar ik dwaal helemaal af haha! Ik heb een paar foto’s gemaakt tijdens het gourmetten, en tja je ziet daar een frikandel liggen.. het enige samen met sla en brood wat ik eet op die avond. 

14 thoughts on ““barbecueën”? Van mij hoeft het niet

  1. Ja ik ben ook een moeilijke eter. Ook als er mensen op bezoek zijn zelfs mn vriendje heb ik af en toe nog moeite met alles opeten. Ik word nerveus op een of andere manier!

    Maar wel leuke foto's!

  2. Van mij hoeft het ook niet elke week, ik vind het af en toe wel lekker hoor. Ik ben wel een goede eter dus van mij mogen ze de hamburgers en frikandellen er blijven opgooien. Al word ik er nooit echt vrolijk van als iedereen me ziet eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *