Fashion

Be in love with your life, every minute of it

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

1 van de dingen waar ik mij het meest op verheug na de de zomer is dat ik schaamteloos mijn herfstkleding weer aan kan trekken. Ik leef niet echt met seizoenen in kleding, maar in de zomer passen dikke truien, vesten en hele donkere kleding toch vaak niet.

Het was de afgelopen weken nog enorm warm wat betekende dat de dikke truien nog in de kast mochten blijven liggen. Maar mijn favoriete herfstjurkje kon ik niet weerstaan, die ik combineerde met mijn tas van de kringloop. Ik wil trouwens de tas wassen maar weet niet zeker of de tas er tegen zou kunnen, iemand die daar ervaring mee heeft toevallig?

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jurkje – Primark / schoenen – Dr. Martens / tas – kringloop

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Foto’s zijn gemaakt door Inge Bril, thanks Inge!

12 thoughts on “Be in love with your life, every minute of it

  1. Wat een leuke outfit! Ik vind je jurkje heel erg mooi :) Je tas ziet er denk ik stevig genoeg uit om te wassen. Ik heb zelf een soortgelijke tas, maar helemaal zeker kan ik het natuurlijk niet weten. Misschien kan je hem in zo’n wasnetje stoppen als je er niet echt veel vertrouwen in hebt, dan is de tas wat beter beschermd. En ik zou ‘m ergens ophangen en aan de lucht laten drogen, in plaats van in de droogtrommel te stoppen :) Succes!

  2. Wat een leuk jurkje! En die tas vind ik ook geweldig, goede vondst! 😀 Ik heb geen ervaring met het wassen van zo’n tas maar misschien kun je op Pinterest wat vinden? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *