Uncategorized

Bevrijdingsfestival!

IMG_1231
Vandaag is mijn auditie, ik ben zenuwachtig.. Helaas moet ik ook nog naar school voor biologie bijles! Argh.. Maar ja ik wil wel graag mijn examen halen he! In deze post ga ik jullie een paar foto’s laten zien van het bevrijdingsfestival van zaterdag! Dit is de 3de keer dat ik heen ben geweest en het was dit jaar extreem druk, ook was er dit jaar voor  het eerst een reuzenrad. Heel leuk want je had de keuze; of met iemand die je kent erin gaan en een half uur wachten, of met een random iemand erin gaan en 5 minuten wachten. In dat geval is de keuze voor mij snel gemaakt. Als eerste zat ik samen met een man van Amnestie International in een bakje en die ging een heel verhaal vertellen en nah ja die was wel heel aardig, volgens hem was ik een heel slim meisje, JES! 
De tweede keer zat ik samen in een bakje met een meisje dat een zelfgeschreven verhaal vertelde, heel jammer dat de muziek zo ontzettend hard stond dat ik een heel deel niet heb kunnen verstaan. Maar wat ik alsnog gehoord heb was wel erg mooi! Ik ben nog even langs alle kraampjes geweest en muziek geluisterd maar niet zo heel veel omdat het pijn deed om in de tent te staan hihi.
Zijn jullie ook naar een bevrijdingsfestival geweest?
Liefs, Romy

13 thoughts on “Bevrijdingsfestival!

  1. Mooie foto's! Leuk dat je daar was. Grappig over dat reuzenrad – dat je dan 5 minuten maar moest wachten! Ik zou dat ook doen; lekker nieuwe mensen leren kennen. Succes met biologie en alle examens!

  2. Lijkt me leuk daar!
    Ik was in Assen bij het bevrijdingsfestival, ook al kon ik niet veel doen omdat ik daar stage liep bij een kinder bungee-jump haha 😉
    Liefs, Kiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *