Uncategorized

Bevrijdingsfestival 2013 Groningen

7
Gisteren was het 5 Mei, de dag van de vrijheid! Elk jaar wordt er een bevrijdingsfestival in Groningen gehouden (net als bijna alle steden), ook dit jaar wou ik natuurlijk heen. Deze keer ging ik samen met Floor, Marjolein & Janneke hierheen! Ook mijn camera ging mee en ik had als doel om veel foto’s te maken en te gaan filmen! Uiteindelijk had ik veel te veel beeldmateriaal (wat normaal nooit voorkomt), waardoor ik wel zo 2 uur bezig ben geweest met dat filmpje dat er nog niet top uitziet haha. Het was echt super mooi weer en ik had het echt enorm warm, de zon scheen heerlijk en volgens mij zijn heel wat mensen verkleurd! 
Vandaag even 10 minuten naar school om vervolgens nog een dag huiswerk te doen, helaas alsnog niet een superleuke dag maar misschien kan ik buiten in de zon wel lekker zitten (als die gaat schijnen vandaag!)
Velen hebben superleuke festival outfits aan zoals dit onbekende meisje!

19 thoughts on “Bevrijdingsfestival 2013 Groningen

  1. Ik had je filmpje al gezien en ik vond het er heel leuk uitzien. Je foto's zijn minstens net zo mooi! Ik vind het jammer dat ik jullie niet ben tegengekomen. Ik zag Marjolein dus gewoon lopen, maar toen ik weer keek was ze opeens verdwenen. Anders was ik even hoi komen zeggen enzo :)

  2. Ah wat leuk dat jullie zo'n mooie dag hebben gehad! Het filmpje en de foto's zijn echt heel erg leuk, leuk om te zien. Vooral die eerste foto met jullie vieren is heel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *