Uncategorized

Bewust van MEI

Gister had ik niets gepland, maar uiteindelijk is het toch anders gelopen. Ik ben eerst 10 km gaan fietsen naar mijn moeders werk, heb gezwommen (privé zwembad! ;D) en daarna met mama 10 km terug gefietst. Daarna dus gewerkt en toen ZUMBA! Helaas bleek ik alsnog in mijn eentje te zijn en ja dat was dus wel jammer. Maar uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat ZUMBA niets voor mij is haha!

Vandaag ga ik nu ook echt mijn kamer opruimen, alweer. Ik ben nu eerst bezig om alles van vroeger naar boven te doen, als eerst mijn hele Diddl verzameling, die nu nog steeds op mijn kamer ligt? En daarna nog kleding en andere troep dat ik toch niet meer ga gebruiken, maar dat doe ik niet allemaal vandaag omdat daar de dag te kort voor is. 
Vanochtend werd ik wakker door echt een rot geluid! Ik dacht dat het eenmalig zou zijn en ging dus weer verder slapen, maar nee dat was dus niet zo he.. Het klonk alsof mijn vader met bakstenen aan het gooien was, aangezien die dat wel vaker doet de laatste tijd! Dus ik doe mijn rolgordijn open, zie ik mijn vader daar staan.. Hij keek naar boven haha, en ik nogal kwaad kijken.. Maar toen bleek dat mijn vader het niet deed maar de schoorsteenveger! Oeps…
Verder heb ik vandaag te horen gekregen dat mijn vader opgenomen moet worden ofzo, geen idee waarvoor.. Iets met katheteriseren? Geen idee wat dat betekend maar wel leuk dat ik het per toeval hoorde! En ik ben bewust geworden van het feit dat het al MEI is! Woow,, zo snel gegaan, waar blijft de tijd? Dit betekend dat ik over een maand al jarig ben en mijn oma dus deze maand, ik probeerde steeds het maken van haar cadeautje uit te stellen maar dat kan dus nu niet meer. 
Hieronder zie je mijn outfit van gisteren volgens mij, even heel makkelijk gepakt wat er uit mijn kast viel, let niet op mijn best wel sjachie gezicht, op één of andere manier kijk ik niet vrolijk op foto’s haha en ik heb geen make up op ;).

19 thoughts on “Bewust van MEI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *