Uncategorized

Big shoplog



Er staat nog steeds niet op mijn bankpasje; “heb je dit echt nodig?” Ik had het beloofd aan mezelf, ik zou minder kopen deze maand, maar nee gefaald. 

Mijn hele idee van sparen is een beetje mislukt, ik wou stoppen met geld uitgeven en niets meer kopen. Maar als je deze shoplog bekijkt weet je eigenlijk gewoon al dat dat mislukt is. Ik ging naar Groningen, Nijmegen & Rotterdam, dan zoek je het gevaar van geld uitgeven toch ook wel op? Kijk mee naar wat ik allemaal gekocht heb bij o.a de Primark, Action, H&M, Mediamarkt, kringloop & nog veel meer.

Wel excuses voor de kwaliteit van het filmpje en alles.. Ik moet even kijken hoe ik dit de vorige keer ga doen, ik bewerk misschien wel met een slecht programma (moviemaker haha) maar mijn camera is wel gewoon goed en filmt in HD.

20 thoughts on “Big shoplog

  1. Wow dat was zeker een BIG shoplog haha! Hele leuke dingen allemaal. De spullen van de Kringloop zijn echt gaaf en het kost helemaal niks! Jij bent wel echt goed in kleding voor weinig geld kopen. Haha ik ben nu wel benieuwd hoe de vloer van je kamer uit ziet, volgens mij ligt er over kleding! 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *