Uncategorized

Blèzi cosmetics

DSC_0165
Het is alweer langer dan 2 maanden geleden dat ik samen met 3 medeblogsters naar een beautyworkshop gingen bij Blèzi Cosmetics. Ik heb het artikel vaak uitgesteld, mede omdat ik de producten wou testen eerst maar ook door drukte en luiheid haha. Maar alsnog komt hier mijn uitgebreide (foto) verslag. En misschien alleen maar beter dat het artikel zo laat is hé, dan lees je niet in 1 maand 4 dezelfde artikels haha.
Na de workshop kregen we een goodiebag mee naar huis, echt heel lief. We mochten 2 producten naar keuze uitkiezen, en dat was nog best lastig.
In de goodiebag van die dag en de high tea, zaten verschillende boekjes & kaartjes. Wat ik erg fijn vind, is dat er een ingrediëntenlijst bij zit. 
In de goodiebag van de high tea had iedereen een oogpotlood gekregen, allemaal hadden we een andere kleur. Ik had een zwarte maar toch niet helemaal, deze kleur kan ik altijd gebruiken wat ik erg fijn vind. Ik heb een blush en een lipstick uitgekozen op de dag van de workshop.
De blush, wauw. Hier ben ik echt heel tevreden over, ik had nog geen mooie blush dus ik ben er heel blij mee. Op de foto heb ik de blush al 2 maand lang gebruikt, ongeveer dagelijks gebruik ik hem. Je ziet het een klein beetje, maar je verwacht niet dat ik hem al zo lang gebruik.
Deze lipstick heb ik ook uitgekozen, helaas heb ik er best wel spijt van dat ik deze kleur heb gekozen. Ik twijfelde tussen twee kleuren, velen raadden me de andere kleur aan. Alleen ik heb toch gekozen voor deze, had ik toch maar geluisterd. Maar dat is achteraf. Deze kleur is te fel om naar het werk op te doen, de lipstick word “hard” en blijft ongeveer anderhalve dag zitten, erg fijn omdat mijn lipstick er binnen no-time weer af is. 
De swatches van de 3 producten, na het douchen zaten de oogpotlood en de lipstick nog steeds op mijn hand. Het blijft erop zitten en veegt niet af, dus waterproof! 
 Deze dag was echt super, ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen via mijn blog hihi.

 We mochten allemaal een plaats uitzoeken om ons op te maken. Het eerste oog werd (bij mij) gedaan en het tweede oog heb ik geprobeerd zelf te doen. Het resultaat vond ik erg leuk, niet te opvallend maar ook niet te neutraal.
Blèzi is een heel goed merk, alleen soms prijzig. Maar de prijs is het waard! Bedankt Jessy, Charlotte, Bonita & Blèzi voor deze topdag.

21 thoughts on “Blèzi cosmetics

  1. Wat cool! Ziet er inderdaad uit als een erg leuke dag en wat handig dat die make-up zo lang kan blijven zitten. Lippenstift of gloss vind ik altijd lastig als het zo snel weer weg is, die van jou klinkt ideaal. Jammer dat het toch niet helemaal je kleur is.

    Ik ga je volgen! :)

    Liefs, Rowan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *