Uncategorized

Macarons

23
Hé hé, eindelijk is het me gelukt! Ik kan weer posten, ik ben daar heel erg blij om want ik miste het echt! Er is veel gebeurd intussen, maar wat weet ik niet helemaal meer. Onder andere heb ik vrijdag 20 April 2012 een nieuw nichtje gekregen, of nou ja een achternichtje genaamd; Jennie! Ik ben gisteren op kraambezoek geweest en ze is echt ontzettend schattig. 
Verder ga ik vandaag naar de stad toe omdat ik mijn laatste intakegesprek heb, daarna ga ik samen met Sanne en haar vriend Thom naar de stad. En wanneer ik thuis ben ga ik heerlijk genieten van rust omdat mijn broer heel lief voor mij wou werken! 
Een tijdje geleden is er een macaron winkel bij ons in Groningen gekomen! Ik ben hem voorbij gelopen omdat ik het niet door had, maar mijn moeder was zo lief dat ze voor mij een bakje met 5 mini macarons mee te nemen! En ohh wat smaken ze lekker!
De nieuwe veranderingen aan mijn blog zijn:
-Mijn blog is breder gemaakt.
-Ik post nu grotere foto’s maar wel minder in 1 post.
-Ik ga nu outfit posten maken.

12 thoughts on “Macarons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *