Uncategorized

Bloggersmeeting Groningen

12
Eindelijk was het dan zo ver! Zaterdag 9 februari ging ik 7 andere meiden meeting in Groningen. Een paar hiervan kende ik al. Jessy logeert nu bij me en haar heb ik al vaker gezien, Myrthe heb ik al vaker gezien, Marieke zag ik af en toe in de Albert Heijn haha en voor de rest heb ik allemaal weer nieuwe mensen ontmoet. Iedereen is echt superlief en het was echt heel leuk! Ik heb het erg naar mijn zin gehad en wil iedereen graag nog eens ontmoeten.
Wat ik me ook nog afvroeg; zijn er mensen rondom Nijmegen die het leuk lijken om te meeten op 20 februari of een andere stad? Laat het me weten in een mail of comment (beetje laat maar tja). 

25 thoughts on “Bloggersmeeting Groningen

  1. Ik had net het verslagje van Myrthe gezien hihi! Onwijs gezellig ziet het eruit & oh, lekkah shoppen. Altijd goed! Trouwens, zomaar filmen in de winkel? Lef hoor! Meestal is het niet toegestaan, hihi. Ook de reden waarom ik 't nooit durf. Twee keer erop toegesproken haha! In elk geval heel erg leuk filmpje & wat een leuke meiden. Floor heb ik als enige van de girls in het echt ontmoet! Krijg meteen zin om weer een keer te meeten! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *