Uncategorized

Book review: One line a day book

15
Eindelijk bestelde ik het boek dat ik al een tijd lang wou maar steeds niet kocht! Een dagboek genaamd; One line a day.
Het boek is een dagboek waarin je elke dag een zin schrijft, elke dag op een andere pagina en aan het einde van het jaar begin je weer opnieuw in het boek. 5 jaar lang schrijf je in het dagboek, als je op 1 januari 1012 schrijft wat je op die dag hebt gedaan, kan je op 1 januari 2013 lezen wat je vorig jaar op dezelfde dag hebt gedaan. 
Echt een superleuk idee en zo is het veel makkelijker om een dagboek bij te houden. Echt een aanrader, ik had graag een dagboek willen bijhouden alleen ik ben er te lui voor denk ik haha.

22 thoughts on “Book review: One line a day book

  1. Dat is echt inderdaad heel erg handig! Ik heb ook een dagboek, maar ik heb alleen de 'intro' erin geschreven haha. En daar staat ook nog in: 'Deze keer ga ik het echt volhouden!' Nou niet dus, ik ben daar echt heel slecht in. Dus dit is echt heel handig! 😀

  2. ik ben ook zo slecht in een dagboek bijhouden, deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar toch ben ik benieuwd of ik deze niet ook na een tijdje gewoon vergeet 😉 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *