Uncategorized

Brief van Senne

DSC_0486
Ik ben vrij, ja ik ben gewoon klaar met mijn examens. Ik ben bang dat ik niet ben geslaagd, kwa gevoel ben ik niet geslaagd. Ik heb mijn examens best wel verprutst eerlijk gezegd. En ik zou het echt heel rot vinden als ik niet zou slagen! Maar ja ik kan er nu niets meer aan veranderen, ik moest vandaag naar school toe om mijn boeken in te leveren, echt stom want ik kreeg een boete van €2,90 omdat ik iets vergeten was. Mijn vader is gisteren geopereerd, nee zijn aderen zijn gedotterd (ook al is dat geen woord). 
Ondanks dat mijn examens voorbij zijn heb ik nog steeds een beetje een opgefokt gevoel omdat je niet weet of je geslaagd bent of niet.. En daar kan ik niet zo goed tegen. Straks ga ik werken van 3 – 7 blergh. Morgen ga ik mijn kamer opruimen en tja.
Ik had gister een artikel ingepland over mijn shoplog van Zwolle, die ik had opgenomen. Maar ik schaam me voor mijn filmpje waarna ik hem dus niet op mijn blog zet. Ik moet of een nieuwe maken of ik ga foto’s maken. $
Liefs, Romy

9 thoughts on “Brief van Senne

  1. Ik hoop voor je dat je geslaagt bent.
    Ik hoop dat je een keer een filmpje maakt, want je schrijft altijd heel leuk en ik wil ook eens zien hoe jij vertelt. Succes met werken!

    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *