Travel

Canada // Burnaby Lake Regional Park!

IMG_9259
Nog 1 week! NOG 1! En ik ga alweer naar huis. Ik ben mijn laatste dagen aan het volplannen maar het lukt me lang niet om alles te doen wat ik nog wil doen, een maand is gewoon te kort voor wat je hier allemaal kunt doen en zien! En ook heb ik jullie nog steeds veel te veel te vertellen, maar zelfs daar geen tijd voor. Vandaag wordt een enorm gave dag, net als vorige week maandag toen ik na een lange reis nog langs het Burnaby Regional Lake Park ging, de foto’s van dat park staan in dit artikel!
Onderweg sprak ik met een jongen die mij hier heen begeleid heeft met de fiets haha, hij was alleen nogal fanatiek en op mijn fietsje was het soms moeilijk om hem bij te houden, maar zo gaaf waar hij me naartoe heeft gebracht!
Ik besloot na zo’n groot stuk gefietst te hebben, om weer met de skytrain terug te gaan naar huis. Ik vroeg een jongen of hij wist welke skytrain ik het beste kon pakken, hij reisde een heel stuk om voor mij en tilde zelfs mijn fiets de trap op, wow. Helaas hadden we de verkeerde trein genomen maar dat kwam eigenlijk top uit want zo kon ik vanaf daar een rechtstreekse bus nemen naar huis.
Kortom: een heerlijke dag!

 

8 thoughts on “Canada // Burnaby Lake Regional Park!

  1. Echt, ik blijf het zeggen, ik heb alweer zo te zien veels te lang niet op je blog geweest. Je schrijft echt zulke leuke blogposten over Canada! Nu wil ik er ook naartoe, Canada staat zeker weten op mijn travel bucketlist. Wat lief dat die jongen je heeft geholpen! Je foto's zien er weer prachtig uit. En wat gaat de tijd ontzettend snel zeg, jeetje! Geniet nog van je laatste dagen!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *