Travel

Canada // Suspension bridge!

IMG_9882
Het is gelukt soort van! Hoewel ik natuurlijk pas thuis alle foto’s op mijn gemakje ga uitzoeken, heb ik in ieder geval al wel de foto’s van het Lynn Canyon Park uitgezocht. Gisteren konden jullie deel 1 van de foto’s al zien, vandaag deel 2 met daarin ook de Suspension bridge!
Zoals ik gisteren al vertelde was het zwaar om met een fiets te gaan lopen, het is niet te bevatten aangezien het heel anders op de foto’s is dan in het echt. Wel was het zo ontzettend mooi, eigenlijk overal waar je keek.
Ook ontmoette ik een hele aardige Duitse jongen op de Suspension Bridge, met hem heb ik nu contact via Facebook. Hij bracht me nog naar een prachtige plek waar we een tijdje in de zon hebben genoten, want ooh wat was het boffen met het weer!

 

7 thoughts on “Canada // Suspension bridge!

  1. Wauw, wat een prachtige foto's weer! Ziet er echt ontzettend prachtig uit. Super leuk dat je die jongen hebt ontmoet op de Suspension Bridge. Zo te zien geniet je echt volop in Canada, echt leuk om te zien!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *