Uncategorized

Cash

DSC_0438

Als ik ergens niet zeker van ben wat opgestuurd moet worden dan gebruik ik meestal mijn blognaam, gewoon omdat ik er dan een beter gevoel bij heb. Dat deed ik ook toen ik me een tijdje geleden aanmeldde voor de site; cash4girls!  dacht ik dat dat vast weer zo’n site was waarmee je geen geld kon verdienen. Maar voor het eerst heb ik me aangemeld op een site waar ik ook nog van denk dat het veilig is. Ze zeiden dat je een lipbalsem zou krijgen als je je aanmeldde. Natuurlijk had ik weer zo’n idee; tja, niet dus.. Maar jawel vorige week kreeg ik een brief met daarin de lipbalsem! Heel leuk dat er toch nog van die sites zijn waar ik vertrouwen in heb haha.

18 thoughts on “Cash

 1. Ik ben al heel lang lid van Cash4Ladies, heb ook de lippenbalsem (die trouwens best fijn is) en nog even en dan kan ik de cash innen! Ik kan je zeggen dat het echt betrouwbaar is en werkt. Zo heb ik nog een aantal sites waar je cash kunt innen door middel van klikken op reclame.

  http://gekkengoud.nl/login
  http://www.spaarbron.nl/
  http://www.ladymail.nl/
  http://www.doublepoints.nl/
  http://www.nucash.nl/
  http://www.moneymiljonair.nl/
  http://www.jiggy.nl/
  http://www.euroclix.nl/

  Als je lid wordt van al die sites en ze allemaal bijhoudt, krijg je wel veel reclame in je mailbox, maar ook veel cash op je rekening na verloop van tijd. Het is makkelijk geld verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *