Uncategorized

Change what you can change

Outfit-weiland

Jullie hadden laatst in mijn eerste outfitvideo deze outfit al kunnen zien, maar omdat sommige dingen in een video toch wat slechter te zien zijn (vooral door de kwaliteit van mijn video’s).

Vandaag een outfit met een shortje, ik twijfelde enorm of ik dit wel op mijn blog moest zetten. Ik ben absoluut alles behalve tevreden over mijn bovenbenen, ik draag altijd rokjes of jurkjes, daar voel ik me het prettigste in, in een shortje voel ik me ongemakkelijk en in een lange broek al helemaal. Ik loop hard (nog niet helemaal geregeld) en ik fiets nu weer naar school. Hopelijk ga ik ze ooit mooi vinden haha!

 De bloemenkrans is zelf gemaakt, binnenkort komt er een korte DIY.

Vest, tas – kringloop | shirt – H&M | shortje – Primark | bril – HEMA | schoenen – Invito | ketting – persunmall.com

14 thoughts on “Change what you can change

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *