Uncategorized

Creepers, which one?

help
Al een tijdje zocht ik ze, nu heb ik ze gevonden alleen weet ik niet welke ik ga nemen? Ik vind de zwarte het leukste, die zijn dan wel 10 euro duurder maar dat maakt niet zozeer uit. Misschien passen ze helemaal niet bij “mijn stijl” maar ik heb ook niet helemaal een bewuste stijl, alles uitproberen.. En heeft iemand “ervaring” met de maten van de New Look? Ze zijn Amerikaans dus ik weet het niet.. 
(excuses voor het tweede artikel van vandaag).

26 thoughts on “Creepers, which one?

 1. Ik vind ze wel stoer! Niet echt mijn ding denk ik, maar bij anderen vind ik het wel heel tof. Ik denk dat ik de zwarte (met zwarte zool) het mooiste vind, die zijn denk ik ook het makkelijkst te combineren. Maar die donkerblauwe vind ik ook wel wat hebben!

 2. Ik zal als ik jou was toch voor de originele Underground Creepers gaan. Ik heb zelf een paar met zebra print op de bovenkant en ze zijn ontzettend stevig. En ja die zijn wel 85 pond. Maar een vriendin van mij had een namaakpaar van Asos en die zijn gewoon door midden gebroken. Ik vind deze eigenlijk allemaal tof maar zal zelf denk ik voor de rechtsboven gaan. (met de witte zool)

 3. Ik ben ook een beetje van: Alles is leuk om te proberen, niet echt een bepaalde stijl.. 😉 Leuke schoenen! Euhm.. Ik zou niet kunnen kiezen. Nouja, de donkerblauwe, dan maar.

 4. Ik vind die donkerblauwe denk ik het mooiste: ze zijn nog steeds heel stoer maar je krijgt niet echt het idee dat ze hélemaal punk zijn.
  en een tweede artikel is nooit mis!
  xx
  Ps: ik heb een give-away op m'n blog, wil je meedoen?

 5. Ik zou een maat kleiner nemen, ze vallen wel lichtelijk groot en ze gaan wel zoals jou voet staan (als je begrijpt wat ik bedoel hahah). Ik heb grijze met leopardprint; maar een vriendin van me heeft die roze en die zijn ook echt heel gaaf! Als je ze goed matcht staat het gewoon super stylish!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *