Uncategorized

Creepy atelier bezoek

Expositie5
Deze laatste week school brengen we niet door op school maar op het EMG terrein in Groningen, wat het precies inhoud kan ik jullie ook niet vertellen want ik heb zelf ook geen idee haha. Het is een soort oude fabriek dacht ik, met een groot plein waarop we kunstwerken moeten maken van afval/resthout. Het is 5 minuten lopen vanaf de Ikea, niet echt handig want iedereen moest daar natuurlijk even heen gisteren. Wij gingen daar ook heen (Patrick, Daniel, Esmeralda en ik) en we kwamen wat later terug toen er een rondleiding werd gegeven over het terrein. Onder andere kregen we het atelier te zien van een kunstenaar (alhoewel wij het dus niet kregen te zien omdat we te laat waren). Achteraf gingen we nog even heen en wat een geweldig atelier heeft hij. 
Heel eerlijk gezegd weet ik niet hoe die kunstenaar heet, maar hij maakt aparte kunst.. Niet echt mijn stijl, ik word er een beetje bang van haha. Maar sowieso wou ik dit even delen, want het inspireerde me wel apart genoeg,. Nog 2 dagen hier werken, geweldig! Ik film en fotografeer natuurlijk alles en dat krijgen jullie gauw te zien!

6 thoughts on “Creepy atelier bezoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *