Uncategorized

De eerste foto’s met mijn nieuwe liefde

cc
Okee wow, ineens het besef dat het Februari is! Ik zeg dit bijna altijd wanneer er een nieuwe maand aan is gebroken, maar nu ging het alweer snel. Betekend alleen dat de tijd snel gaat en dat ik het dus naar mijn zin heb?

De eerste foto’s met mijn geliefde Canon, waarvan ik nu denk; “heb ik hier ooit zonder gekund ” zoals Jessy ook wel denkt. Pas toen ik de foto’s terug keek zag ik hoe prachtig ze waren en hoe mooi ze waren vergeleken met mijn oude Nikon camera. Alles moest op de foto, de planten, de open haard, mijn ouders, de vogels, sneeuw, zonsopgang… En ja volgens mij ben ik niet de enige die dat heeft wanneer hij of zij een nieuwe camera koopt. 

23 thoughts on “De eerste foto’s met mijn nieuwe liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *