Uncategorized

De inspiratie maar niet de tijd.

Ik heb inspiratie genoeg om elke dag wel 2 artikels online te zetten, ik heb de foto’s er ook wel voor. Het enige wat ik niet heb is de tijd om artikels te schrijven, om eens lekker te bloggen. Herkenbaar? Ik vind het eigenlijk ook heel jammer om artikels in te plannen, of nou ja persoonlijke artikels zijn amper in te plannen maar ja ik denk dat jullie het wel begrijpen 😉 

Vandaag een hele dag school en eigenlijk denk ik er steeds vaker even aan om een dagje te spijbelen vanwege vermoeidheid of dat ik nog heel veel dingen wil doen. Maar nee, ik ga nogsteeds elke dag trouw naar school. 
Hieronder enkele foto’s die random zijn gemaakt.

14 thoughts on “De inspiratie maar niet de tijd.

 1. Hele gave foto's en wat een lieve kat heb je :)
  Pfft ja de tijd is echt waardeloos, bestonden er maar 48 uur in een dag …
  Wel super goed dat je ondanks je vermoeidheid naar school gaat. Hopen dat het zonnetje een beetje helpt;)

  liefs.

 2. Super herkenbaar ! Dat heb ik nu ook. Ik heb inspiratie, ik heb de foto's maar het artikel typen, geen tijd. Maar gave foto's ! Ik vind de vierde foto echt prachtig !

  Liefs,
  Nadia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *