Uncategorized

Dear August

Het is augustus, over het begin van juli had ik ook een artikel geschreven, als ik nou gewoon een leuke ipod had met instagram of een goed mobieltje die ik overal bij me droeg zou ik hier een vaste dag van de maand van maken. Zodat ik zoals velen een foto artikel maak met daarin veel foto’s van die maand, heel origineel maar ik vind het erg leuk om het te zien en lezen bij anderen. Maar nee die heb ik niet, misschien komt die nog binnenkort? Maar goed, het is weer een maand verder. En eigenlijk word ik geshockeerd van het idee dat het alweer een maand verder is. Deze maand ga ik het anders aanpakken? Misschien, toch weet ik dat het niet anders zou zijn haha. Deze maand wordt druk, veel werken en veel doen. Ik ga bezig met een ontwerp voor een nieuwe kamer, denk ik. Ik wil heel graag mijn kamer helemaal anders inrichten, gewoon mooi mijn stijl die dit jaar erg veranderd is. Het lijkt alsof ik dit hele jaar al probeer alles te veranderen, en eigenlijk klopt dat. Ik wil genieten van mijn kamer als ik er ben, alles er mooi aan vinden. Zou dat kunnen, zou ik mijn kamer zo mooi vinden dat ik mijn rust er vindt en ik hem trots aan vriendinnen kan laten zien. Jaa, daar streef ik naar.

Weer een doel zul je denken, terwijl ik in een eerder artikel zei dat ik juist moet minderen met het inplannen en doelenlijsten maken en al dat soort. Maar volgens mij hoort het wel bij me, het geeft me rust als ik alles even op een lijstje heb gezet. Dus misschien moet ik dat niet veranderen maar het accepteren. Mijn doelenlijst blijft en ik zal mijn dagen blijven volplannen zoals ik het eerder deed, maar nu ga ik een blijvende optie doen. Ik ben zo iemand die het gelijk klaar wil hebben, en eigenlijk soms weinig geduld heeft, maar waarom? Ik ga langzaamaan mijn doelenlijst afwerken, het is toch veel leuker om er van te “genieten”. En als ik de tijd er voor ga nemen gaat het me gewoon lukken. Jaa, ik heb er weer vertrouwen in!

Lijkt het jullie binnenkort leuk om een roomtour te zien van mijn kamer op dit moment en “BEFORE” foto’s. Want tja, mijn kamer is sinds kort weer anders hihi.

Liefs, Romy

11 thoughts on “Dear August

 1. Lijstjes maken is zo 'slecht' nog niet. Het is juist leuk en je moet het inderdaad langzaam afwerken, succes ermee. Ik ben benieuwd naar je kamer, hij wordt vast prachtig! Als je er werk in legt ben je er altijd meer tevreden over 😀

 2. Before foto's? Ja doennnnn! En after natuurlijk. Ik ben er heel benieuwd na! + dat je langzaam alles wilt gaan afwerken, good idea! Geeft jezelf ook meer rust in je hoofd. veel fijner! Je kamer word vast echt geweldig! 😀

 3. ik vind een doelenlijst juist handig. want als je je verveelt kun je een onderdeel van je doellijst afmaken. zelf heb ik het ook geprobeerd maar lk kon niet echt leuke doelen bedenken..
  een roomtour lijkt me hartstikke gaaf! ik ben benieuwd hoe je kamer er over een tijdje eruit gaat zien!

  Veel succes met alles!

  Liefs

 4. Leuk dat je je kamer gaat veranderen! ik heb het laatst ook gedaan, en het is best een leuke bezigheid. Ik ben er nog steeds niet helemaal klaar mee, maar ik doe het gewoon stapje voor stapje. Ik heb ook heel veel doelen die ik wil behalen, maar dat zijn meestal bijna onmogelijke dingen zoals een modeboek met tekeningen maken.
  In elk geval, veel succes ermee (:
  Liefs!

 5. Leuke post! Ik heb mijn kamer laatst ook weer helemaal opnieuw gericht en nu vind ik hem weer veel leuker & ruimer! Ik zou heel graag before and after foto's willen zien! :) Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *