Uncategorized

Dear October, I want love you

DSC_0040
Het is oktober, wow.. Huh? Ik besef het amper dat er weer een maand voorbij is, het gaat snel.. Heel snel.. Vandaag is de dag dat de btw omhoog gaat en alles duurder word, deze maand word geweldig! Ik voel het. Ik verheug me op deze maand, misschien dan eindelijk een nieuw bed en mijn kamer verven? Want daar zeur ik al heel lang over. En ik wil deze maand heel veel foto’s maken, omdat ik echt van de herfst houd, de blaadjes die dan weer vallen, dikke truien, winterjas aan, een sjaal om en ik kan nog even doorgaan. Kortom; ik heb heel veel zin in deze maand! 

21 thoughts on “Dear October, I want love you

 1. De tijd vliegt inderdaad snel voorbij!

  Ik houd er normaal niet van dat het weer kouder gaat worden, maar in Oktober ben ik ook jarig dus dat maakt veel goed :)

  Bedankt voor je liever reactie op de styling in de Esprit Style Battle!
  Zou je misschien ook op me willen stemmen? Dat zou ik echt ontzettend waarderen!

  http://style-chameleon.blogspot.com/

  POW! shirt giveaway on my blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *