Uncategorized

Den Bosch meeting met Sophie

Laatst vroeg ik op Twitter en op Instagram of iemand het leuk leek om me te meeten. Ik kreeg verschillende reacties, mede van Sophie. Omdat ik donderdag ochtend sowieso zou vertrekken vanuit Nijmegen, dacht ik dat mooi te combineren met een meeting (anders heb ik een treinkaart om door heel Nederland te reizen, en gebruik ik die alleen maar in de ochtend). Ik reisde van Nijmegen naar Den Bosch en van Den Bosch naar Groningen. Het was echt heel leuk om Sophie te ontmoeten. Stiekem ben ik altijd bang dat als ik 1 op 1 ga meeten, er misschien stiltes vallen, maar gelukkig was dat absoluut niet het geval! We hebben lekker gegeten en geshopt. Ik had al een shoplog opgenomen dus misschien komen mijn aankoopjes er gewoon bij op de foto.

 Bedankt Sophie dat je op zo’n korte termijn nog wou afspreken en bedankt voor de leuke dag!

Foto’s mede door Sophie.

13 thoughts on “Den Bosch meeting met Sophie

  1. Heel erg leuk! Ik woon binnen een half uurtje van den bosch vandaan, maar neem nooit echt de tijd om verschillende plekjes te ontdekken en lekker te wandelen/kletsen enzo. Heel leuk dat jullie gemeet hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *