Uncategorized

Dierentuin deel 1

 Vorige week donderdag ging ik na een hele lange tijd eindelijk weer naar de dierentuin! De laatste keer was met mijn familie, maar helaas was mijn opa toen erg ziek. Dit was al 3 jaar geleden denk ik, vroeger hadden wij altijd een abonnement op de dierentuin, omdat mijn oma in Emmen woont. Ik nam mijn Canon mee, maar helaas viel het fotograferen een beetje tegen. Achteraf zijn de foto’s minder mooi dan ik had verwacht.

Binnen 3 uur hadden we alles al wel weer gezien, heel vreemd want vroeger leek alles veel groter. Ik dacht dat ik er dagen kon blijven, vooral in de speeltuin want die was enorm groot (toen). 
De apen waren het grappigste, ik had geen idee dat je zoveel kon lachen om apen. Mijn moeder en ik hebben er ongeveer een half uur gezeten, geweldig!
Ik blijf het vreemd vinden dat zebra’s zwart met witte strepen zijn, in plaats van andersom! 

Vanmiddag om 2 uur komt deel 2 online, want ondanks dat veel foto’s mislukt zijn, wil ik nog heel veel foto’s delen!

9 thoughts on “Dierentuin deel 1

    1. In het andere deel van de dierentuin zitten de echte. Er zijn nu twee delen van de dierentuin, maar ze zijn nu volop bezig met verbouwen. Dus later word het 1 en dan heet het geen Noorder Dierenpark meer maar City Zoo Emmen. Haha, leuk als je in Emmen woont en alles mee krijgt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *