Uncategorized

Diploma uitreiking LC 2012

DSC_0024
Gisteravond had ik mijn diploma uitreiking, ik zag er eerlijk gezegd erg tegen op maar gelukkig is het voorbij! Er werden leuke toneelstukjes opgevoerd alleen helaas had niet elke leraar er zoveel moeite voor gedaan. Uiteindelijk klopte mijn verwachting, ik vond het niet bepaald leuk, van mij hadden ze men diploma gewoon op mogen sturen. Ik ben nog bezig met een ander filmpje hierover waar ik zelf niet in voor kom maar wat opzich nog een best leuk stukje is. Ik ben blij dat ik mijn diploma heb, we hebben een jaarboek gekregen met daarin van iedereen een stukje. Van mij staat er niet zo’n goed stukje in, oeps.. :$ 

16 thoughts on “Diploma uitreiking LC 2012

  1. Ah, wat sta je leuk op de foto met je andere meiden! Gelukkig doen ze bij ons geen toneelstukjes, haha.. Ze laten alleen een foto van de 1e klas zien, vreselijk! Ik moet volgend jaar, dus hé. Duurt nog even, haha! Echt super dat jij nu wel je diploma op zak hebt ! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *