Uncategorized

DIY 4x valentijn slinger!

IMG_9958

 Vandaag een extra video (die ik eigenlijk gisteren online wou zetten), over iets minder dan een week is het valentijnsdag dus een aantal artikels in het thema van valentijnsdag! Ik vind DIY’s leuk om te maken alleen kost het wel wat tijd haha, ik hoor graag of jullie het vaker willen zien!

 Slingers vind ik altijd iets hebben maar ik weet nooit waar ik ze op moet hangen, ik hoop binnenkort een muur leeg te kunnen halen waarna ik daar af en toe een nieuwe slinger kan hangen, ik vind het zo sfeervol!

Alvast een fijne valentijnsdag!


Klik hier om de video op Youtube te bekijken. 

13 thoughts on “DIY 4x valentijn slinger!

  1. Ah wat ben je toch creatief! DIY's kosten inderdaad veel tijd, maar ik zou het tof vinden om het vaker te zien! Super leuk zijn de slingers geworden, en mooi, duidelijk filmpje :) XO

  2. Wat creatief en leuk gedaan! Ik vind het heel leuk dat je er een video van hebt gemaakt. Ik ga niet veel speciaals doen met valentijnsdag dus ik kan de tutorial niet gebruiken maar het is wel heel leuk gedaan!

  3. Dit vind ik nou écht een leuk filmpje! De verschillende slingers zijn echt super leuk gemaakt en misschien ook bedacht (of je hebt het ergens soort van gezien). Hoe dan ook; super tof!

    Liefs, Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *