Creative

DIY / Christmas Advent Calendar!

IMG_64664

Helemaal mentaal voorbereid op december ben ik nog niet, maar met deze video is er een begin! Vandaag heb ik namelijk een video voor jullie waarin ik jullie laat zien hoe je op 2 verschillende manieren advent kalenders kunt maken!

Maken jullie dit jaar gebruik van een advent kalender? 

9 thoughts on “DIY / Christmas Advent Calendar!

  1. Superleuk! Ik had laatst ook een adventkalender op m’n blog laten zien :) Waar koop jij eigenlijk jouw gekleurde papier? Altijd als ik naar (stevig) gekleurd papier zoek, dan zitten niet alle kleuren in zo’n pakketje (meestal maar 2 leuke kleuren) of ik moet het bij zo’n duurdere winkel halen…

    1. Ah superleuk ik ga kijken! Ik heb toevallig dit papier nog van 10 jaar terug ( als ik dat zo zeg klink ik oud haha), maar ik heb altijd al mijn knutselspulletjes bewaard waardoor ik nu alles weer kan gebruiken. Verder koop ik ook wel eens karton bij de Action of inderdaad bij een duurdere winkel helaas..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *