Creative

DIY Christmas candy garland!

Garland thumbnail

Voor elke feestdag een andere slinger lijkt het wel haha, voor Valentijnsdag en Halloween maakte ik al eerder slingers en natuurlijk ook kan ik met kerst ook niet achter blijven! Maar wat is nou nog origineel en heb ik nog niet vaker voorij zien komen? Juist! Zuurstokjes! Dus je raad het al, in deze video laat ik jullie zien hoe ik in weinig tijd een originele kerstslinger gemaakt heb.

9 thoughts on “DIY Christmas candy garland!

  1. Wauw, wat een leuke DIY dit! Ik zal dit alleen niet echt gebruiken voor in mijn kamer maar later als ik op mijzelf ga wonen of samen met mijn vriend ga ik dit zeker maken! :-)
    liefs

  2. Zo leuk en zo simpel eigenlijk. Ik vind je video’s altijd zo tof om te kijken Romy! Ik zou ook wel deze slinger willen maken. Het vervelende is alleen dat ik mezelf daar zo moeilijk toe kan zetten omdat ik zo weinig geduld heb om dingen te maken. Plus dat ik met een schaar niet zo handig ben (haha). Maar oké, wie weet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *