Uncategorized

DIY | Galaxy shoes

Met mijn klas hebben we nu iets leuks, kleding en spullen waar iemand vanaf wilt worden weggegeven. Heel handig want zo kun je van je rommel af, kan je iemand anders er blij mee maken en zo kun je zelf gratis iets leuks krijgen! Zo heb ik al leuke hockeysokken gekregen en heb ik all stars gekregen. Ik helemaal blij met de all stars omdat ik nu eindelijk galaxy schoenen kan maken. En het is gelukt, vorige week ging ik ermee aan de slag. 
Ik heb de schoenen geverfd met acryl verf, of dit blijft zitten in bijvoorbeeld de regen weet ik niet. Ik ben tevreden met het resultaat (alleen niet zo met het filmpje), het filmen zonder een statief is nog niet zo makkelijk haha. Kijk mee hoe simpel ik deze oude All-Stars heb gepimpt tot galaxy schoenen. 
Misschien had ik geen rode sokken hieronder aan moeten doen hihi.

28 thoughts on “DIY | Galaxy shoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *