Creative, Youtube

DIY Iphone cases + winactie!

DIY

DIY

Yeay! Ik ben weer helemaal terug op Youtube, de komende weken komt er elke zaterdag weer een nieuwe video online op mijn Youtube kanaal! Ik had een hele tijd terug eens een video gemaakt waarin ik liet zien hoe ik op 3 makkelijke manieren een Iphone hoesje pimpte, deze hoesjes gaf ik aan het eind van de video weg. Ik kreeg er enorm veel leuke reacties op, dus besloot ik dat het nu weer eens tijd werd om een nieuwe video te maken waarin ik saaie doorzichtige Iphonehoesjes opfleur. Al benieuwd? Check dan gauw de video! Oh en niet vergeten; tot het laatst kijken voor de winactie.

Klik hier om de video te bekijken op Youtube.

6 thoughts on “DIY Iphone cases + winactie!

  1. De hoesjes zijn super leuk geworden! Ik heb ook zo iets gedaan maar dan met bloemen drogen! Ik heb jammer genoeg geen iPhone5 dus dat past jammer genoeg niet, anders had ik ook meegedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *