Uncategorized

DIY // Meloen vlaggetjes

IMG_8804

Ik had dit filmpje een tijdje geleden al geplaatst op Youtube, maar op het moment dat ik het gepubliceerd had, zat ik in Mallorca en tja je raadt het al,.. Ik had niet het beeldmateriaal voor een artikel meegenomen. Voordat ik weg ging naar Mallorca had ik geprobeerd zo goed mogelijk te plannen, heel veel filmpjes opgenomen maar uiteindelijk heb ik de helft niet kunnen plaatsen omdat ik ze niet op tijd had bewerkt, het zijn zomerse DIY’s die ik helaas nu niet meer kan plaatsen.

Vanaf juli ben ik natuurlijk al wekelijks weg en sinds toen heb ik elk moment van de dag wat te doen, tijd nemen om rustig een tijdschrift of programma te lezen/zien kan ik niet. Ik merk nu alweer dat ik veel te weinig tijd heb om artikels in te plannen voor de komende tijd, maar ach het komt wel goed, dan maar af en toe een nacht doorhalen, alles voor mijn blog!

9 thoughts on “DIY // Meloen vlaggetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *